AVÍS LEGAL

Llegeix detingudament aquests termes i condicions, així com la política de privacitat d’agepib.com. La participació o ús d’agepib.com implica que acceptes els presents termes i condicions. Si no estàs d’acord o no els accepta, no hauries d’usar o accedir a aquest lloc.


Agepib.com es reserva el dret a modificar els termes i condicions en qualsevol moment i sense previ avís, per la qual cosa recomanem llegir periòdicament dits termes.CONDICIONS I RESPONSABILITATS LEGALS

  1. L’accés o ús de com converteix a la persona que ho utilitza en usuari d’aquesta, comprometent-se a complir les condicions i termes d’ús d’aquest document.

  2. L’usuari de com es compromet a accedir i fer servir agepib.com conforme a la legalitat vigent, fent bon ús del mateix i evitant realitzar actes que poguessin causar perjudici a terceres persones (insults, contingut brossa, enllaços amb programari maliciós, etc…). agepib.com es reserva el dret de bloquejar o denegar l’accés a aquells que facin un ús indegut del lloc web.

  3. agepib.com no es fa responsable dels possibles danys que puguin causar-se o produir-se en els fitxers emmagatzemats en aquest lloc a conseqüència de problemes de maquinari, ataquis hackers o accions imprevistes similars.

  4. agepib.com s’eximeix de tota responsabilitat legal per qualsevol mal, pèrdua, lesió o problema com a resultat de les activitats de qualsevol visitant del lloc web, així com l’ús que els visitants li puguin donar al contingut d’aquest.

  5. agepib.com conté enllaços a pàgines externes d’altres lectors, usuaris o anunciants i, evidentment, no es fa responsable de les polítiques de privacitat, condicions, termes legals i continguts d’aquestes pàgines externes.

  6. agepib.com es reserva el dret de publicar els continguts que consideri oportuns, amb la possibilitat de modificar o esborrar part o totalitat d’aquests.

  7. Està prohibit l’ús de la marca i logotip de com sense autorització.LLICÈNCIA

agepib.com té el seu contingut sota una llicència Creative Commons de caràcter Reconeixement. Això significa que ets lliure de copiar, distribuir i comunicar públicament l’obra sota la següent condició:


  • Reconeixement: Has de reconèixer els crèdits de l’obra de la manera especificada per l’autor o el llicenciador (però no d’una manera que suggereixi que té el seu suport o donen suport a l’ús que fa de la seva obra).


POLÍTICA DE PRIVACITAT

En agepib.com no es recullen dades personals sense el teu coneixement, ni se cedeixen a tercers.


No obstant això, recomanem llegir la política de privacitat d’aquest lloc web, on s’explica detalladament totes les dades que es poden arribar a utilitzar i la seva finalitat.


POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

  1. com pot recopilar informació que consideres privada, encara que només serà feta servir per a les finalitats amb els quals ha estat recopilada. Aquesta informació inclou dades públiques com la seva nick, pseudònim o sobrenom, pàgina web, comentari, sistema operatiu o navegador web, així com dades privades: adreça de correu e-mail i adreça IP (de la qual es pot estimar el país, ciutat de residència i proveïdor d’internet). Aquestes dades privades no són visibles al públic, i només seran revelats en el cas que una autoritat competent els requereixi.


CANCEL·LACIÓ DE DADES

  1. Pots sol·licitar els teus drets ARCO (dret a l’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades) dels comentaris que hagis publicat en aquest lloc web. Per a això, has d’enviar un e-mail amb la teva sol·licitud al contacte que apareix al final d’aquest article o directament des del formulari de contacte d’aquesta pàgina.


INFORMACIÓ GENERAL

agepib.com és propietat d’AGEPIB, l’Associació de Gestors Esportius Professionals amb seu en C/ Ca Vic, 10, 1r, 07184 Calvià. Illes Balears. 
Si necessites contactar per a qualsevol assumpte legal, tens a la teva disposició la següent adreça de correu electrònic: info@agepib.com