PRESENTACIÓ

La Junta Directiva de l’AGEPIB té el plaer de presentar-vos el FULL INFORMATIU número X. Fa poc mes de set mesos que la nova Junta Directiva va assumir la responsabilitat de portar endavant aquest repte i ara posem a les vostres mans un nou News letter, com es diu ara, en el que us donem compte del que s’ha fet en aquest darrer mes i el que es vol fer en les pròximes setmanes.

Ha estat un període, aquest passat, molt intens en el que hem tingut la pretensió de dur endavant un dels nostres objectius: fer una Associació de gestors esportiu ACTIVA i PARTICIPATIVA. Per això us hem proposat, concretament, tres aportacions que considerem importants: als emprenedors, presentar Projectes a la “ I JORNADA D’IONNOVACIÓ ESPORTIVA”; a tots els associats que proposéssiu candidats amb mèrits per a optar al reconeixement dels gestors esportius mitjançant els PREMIS AGEPIB 21, i en tercer lloc, convidar-vos a tothom, associats o no, a llegir amb atenció, per a proposar possibles al·legacions, a l’Avantprojecte LLEI DE l’ACTIVITAT FISICA I L’ESPORT DE LES ILLES BALEARS.

De les tres proposes, en aquest Full Informatiu us presentem una ja realitzada, com ha estat la celebració de la “I Jornada d’Innovació esportiva”, que va tenir un gran èxit i en la que ja es va anunciar la celebració de la segona edició a l’octubre de 2022. De la segona proposta, els Premis AGEPIB 21, de la que també us donem compte, s’ha fet el més important com és la elecció de les persones i entitats que rebran aquest reconeixement. I aquest acte es farà el pròxim dia 23 de novembre a l’Hotel Melià Palma Bay al que, a més dels guardonats, estaran convidades totes les persones associades a l’AGEPIB així com els patrocinadors i entitats col·laboradores. En tercer lloc, l’Avantprojecte Llei de l’Activitat física i l’Esport, que té com a termini el dia 15 de novembre, que hem avançat als associats, i no associats, tota la informació necessària per a que proposin possibles millores d’aquest text tan important per al futur de l’activitat física i l‘esport de la nostra Comunitat

També hem seguit mantenint reunions i contactes amb les diferents Institucions de les Illes i, especialment, amb la Conselleria d’Afers Social i Esport, per el seguiment de la situació de la COVID i les mesures que afecten a tot el nostre sector de gestió de l’esport , tant públic com a privat. En aquest Full informatiu volem destacar la inclusió i participació de l’AGEPIB a l’Assemblea Balear de l’Esport celebrada aquest mes d’octubre al Velòdrom Illes Balears i la invitació com a vocal, a formar part del Jurat dels Premis IB 2021. Així mateix us donem compte de la reunió mantinguda al Parlament Balear amb dos parlamentaris del Grup Socialista als que agraïm la seva invitació.

Encara i que totes aquestes actuacions suposen un considerable treball i dedicació, hem seguit amb tota la motivació i augmentant el nombre d’associats, Patrocinadors i Col·laboradors amb l’AGEPIB. En aquest darrer període s’han signat dos nous Contractes de Patrocini amb l’empresa EBONE i amb l’empresa LLOP a les que agraïm la seva confiança.

Aquests recolzaments i les aportacions i comentaris que rebem dels associats i associades a l’AGEPIB, així com d’altres persones encara no associades, ens fan seguir amb molta força i il·lusió aquesta tasca que té com a objectiu més important el de col·laborar a la millora de la Gestió Esportiva de les nostres Illes i per tant de la salut i qualitat de vida de les persones que hi vivim en elles

Pep Lluís Berbel
President de l’AGEPIB

TOT EL DOCUMENT A     https://mailchi.mp/f93bae440afa/full-informatiu-octubre