El pròxim 30 d’abril se celebrarà l’Assemblea de FAGDE en la qual es designarà la nova presidència que dirigirà aquesta entitat en els pròxims quatre anys.

Eduardo Blanco, qui ha ocupat el càrrec des de 2017, va confirmar ahir oficialment en el marc de la reunió que la junta directiva de FAGDE va mantenir de manera telemàtica que no es presentarà a la reelecció. En la mateixa es va aprovar el calendari del procés electoral, que va arrencar ahir mateix i culminarà el pròxim 30 d’abril. Aquest dia se celebrarà l’Assemblea Extraordinària en la qual, en cas de concórrer més d’una candidatura, se celebrarà la votació que designarà la nova presidència de FAGDE. No obstant això, Blanco continuarà com a president de l’Associació Gallega de Gestió Esportiva (AGAXEDE), càrrec per al qual va ser reelegit l’any passat fins a 2024.

En la seva al·locució, Blanco va mostrar als membres de la seva junta directiva el seu “agraïment” per haver-li acompanyat “en aquests anys tan complicats”, marcats inevitablement per la pandèmia de la Covid-19, però també pels nombrosos relleus produïts en el si del màxim òrgan representatiu de l’esport a Espanya, el CSD. En el seu mandat, FAGDE s’ha modernitzat mitjançant un procés de digitalització, aplicant la perspectiva de gènere a l’organització, amb uns estatuts reformats que contemplen criteris de bona governança i transparència, i amb una gestió estable de l’edició de la Revista Digital “Direcció i Gestió de l’Esport”, entre altres accions.

“FAGDE està més ben preparada ara que fa quatre anys per a afrontar el que ens ve damunt”, va afegir Blanco, qui va manifestar el seu desig que se segueixi la norma que ha regit en FAGDE des de la seva constitució i que li rellevi “una persona de consens” al capdavant d’una única candidatura.

VIA: fagde.org