Estimats socis, companys i amics:
Serà el torn en “Pildorazos” de la Marxa nòrdica (The nordic walking). Parlarem amb Matilde Mora Fernández, Llicenciada en Educació Física i Doctora en Medicina, especialista en càncer de mama, i amb Sonia Mirás Herrera, Llicenciada en Educació Física, i Campiona d’Espanya de marxa nòrdica.
Què és la marxa nòrdica, la seva utilització amb pacients en tractament oncològic, quins beneficis aporta, és terapèutica?, quines qualitats físiques desenvolupa, i moltes altres qüestions centraran l’activitat d’aquesta sessió.
La xerrada estarà moderada per Juan Francisco Oliver, vicepresident de l’Associació d’Antics Alumnes de l’INEF de Madrid.
Serà el divendres 9 d’abril, a les 19’00 h.
De manera exclusiva, podeu inscriure-us fins al diumenge 4 d’abril. A partir d’aquesta data, i fins a completar aforament farem públic l’enllaç perquè es puguin inscriure persones alienes a la nostra Associació.
Punxeu l’enllaç; s’obre una pestanya; empleneu el vostre nom i el vostre correu electrònic, i doneu a enviar. Així de senzill. Un o dos dies abans de la sessió se us enviarà l’enllaç d’accés a la videoconferència.
https://forms.gle/hzSxAn33RQyhHGKw8 Esperant veure-us a tots, que estigueu bé i continueu cuidant-vos,
Rebeu una forta abraçada.

Francisco Cagigas
Presidente
Associació Antics Alumnes
INEF de Madrid

antiguosalumnosinef@hotmail.com

www.antiguosalumnosinef.es